Cégünk

A Froweld Hegesztéstechnikai és Kereskedelmi Kft. a Fronius hegesztőgép, valamint a MicroStep CNC vágóberendezés gyártó kizárólagos magyarországi képviselője. Manapság sok menedzser és vezető divatos kifejezése a 'küldetés'. Inkább úgy fogalmaznék, hogy fontos számunkra a hazai gyártók és termelők ellátása, a legújabb technológiával a hegesztés és a vágás területén.

Szeretnénk, ha ti is hasonlóan izgalmasnak találnátok ezt, ugyanúgy mint mi. Reméljük, ezáltal nem csak elősegítjük céljaitok elérését, hanem lehetővé tesszük számotokra, hogy élvezzétek is az odavezető utat. Mi akarunk lenni a hegesztés- és vágástechnikai berendezések első számú tanácsadói. Tudjuk, hogy a Fronius a hegesztőgép gyártás technológiai vezetője és úttörője az egész világon, képviselete éppen ezért is igazi kihívás számunkra.

A Fronius céget 1945-ben alapította Günter Fronius. A dolgozóik átlagéletkora 33 év. A színvonal és a fejlődés folyamatosságát csak fiatalos lendülettel, állandó tudásvággyal, tanulással és határozott célokkal lehet megvalósítani. Számunkra példaértékű, a már harmadik generáció által vezetett családi vállalkozás fejlődése, igényessége és következetessége.

Munkatársaink elkötelezett, céltudatos fiatal emberek, akik mindig készek a megújulásra és tudják, hogy ebben a dinamikusan változó világban csak a legjobbak, legképzettebbek győzhetnek. Amit hegesztenek, általában vágni is kell. Így lettünk a MicroStep cég képviselete CNC láng-, vízsugár-, plazma- és lézervágásban. Képesek vagyunk komplex feladatok integrált megvalósítását bevezetni partnereinknél, legyen szó térbeli vágásról, vagy csövek megmunkálásáról. A Froweld Kft. 2000.11.02-án alapítottuk, Fronius mintára, családi vállalkozásként. Tudjuk, hogy az elképzeléseink megvalósíthatók és reméljük, hogy az elmúlt évek alatt lendületünk, céltudatosságunk és „fiatalosságunk” nem változott.