Hegesztéstechnika / Alkalmazástechnikai szolgáltatások

Bemutató

A hegesztőgép beszerzése fontos és sokszor nem egyszerű döntés. A beruházási kockázatodat azzal tudjuk csökkenteni, hogy a berendezést a te termékeden, a te embereid bevonásával bemutatjuk. A döntés előtt megvizsgálhatod, mennyire felel meg a gép az igényeidnek és együtt kidolgozhatjuk az optimális konfigurációt. A bemutató során alkalmazástechnikusunk meglátogat azzal a berendezéssel, ami iránt érdeklődsz. Majd bemutatja a berendezést, részletes felvilágosítást ad a működéséről. Együtt felderítitek a lehetséges nehézségeket és magad is kipróbálhatod a gépet.

Egyedi TPS/i jelleggörbe fejlesztése

Igazán egyedi feladatok, vagy szigorú előírások esetén vállaljuk TPS/i gépeink "testre szabását". Ez abból áll, hogy a megadott paramétereid alapján egyedi szinergikus jelleggörbét veszünk fel a hegesztési feladathoz. Ez a jelleggörbe az áramforrásodba lesz tárolva és onnan bármikor használatba veheted.

Paraméter optimalizálás

Nehézséged támadt egy trükkösebb hegesztési feladattal? Képzett alkalmazástechnikusaink szeretik a kihívásokat. Munkájukból kifolyólag a legkülönfélébb munkadarabokkal, anyagokkal és technológiákkal találkoznak, így nagy valószínűséggel a tiédhez hasonlóval is kerültek már szembe. Keress fel minket bizalommal!

Hegesztési kísérlet

Hegesztési kísérleteket végzünk a te alapanyagodon, hegesztő anyagoddal, feladatod alapján. Az eredményeket prezentáljuk és veled közösen kiértékeljük. Egy új termék gyártása előtt csökkenteni tudod a kockázatokat, közösen felderíthetjük a nem várt “aknákat”.

Call Now Button