Hegesztéstechnika / Értékesítéshez kapcsolódó szolgáltatások

Karbantartási szerződés

Igény szerint lehetőséged van egyedi karbantartási szerződést kötni velünk, a nálunk vásárolt gépeidre.

Összeszerelés és tesztelés

Megrendelheted a berendezéseket gyárilag készre szerelve, kipróbálva. Nem kell az összeépítéssel bajlódnod, azonnal munkára foghatod a hegesztőgépedet. A szolgáltatás kiterjed következő alkatrészek egészére és minden funkciójára: járókocsi, hűtőegység(feltöltve), áramforrás, huzal előtoló (ellátva megfelelő méretű görgőkkel), összekötő tömlők, minden megrendelt opció(átépítő készlet, interfész, kellékek), hegesztőpisztoly(huzalvezetővel, áramátadóval), PushPull pisztolyok, köztes előtolók, Robacta robot pisztoly. A teszt hegesztés elvégzése és a PAT (pre-assembled, tested) bizonylat kiállítása is a szolgáltatás része.

Üzembe helyezés

A berendezéseinket a telephelyeden gyártáskész állapotba hozzuk. Ezt követően a kezelők oktatásban részesülnek az áramforrások márkaspecifikus beállításait illetően. Így garantált minden gép üzemképessége az átvétel pillanatától.

Betanítás/Tréning

Prémium termék üzemeltetéséhez prémium tudásra van szükség. Ezért ajánlunk különböző rendszerekhez, különböző szintű tanfolyamokat, betanításokat. Ez lehet a berendezésed üzembe helyezésekor, vagy már az üzemeltetés közben, amikor van vele tapasztalatod és természetes kérdéseid. Tarthatjuk gyáli központunkban, bárhol az országan, de igény esetén Ausztriában, a gyártó oktatási központjában is.

Tisztelt Partnerünk!

  1. 03. 08.-tól változatlanul teljesítjük a megrendeléseiket.

 

A Froweld Kft. telephelyén a következőket kell betartani:

    higiéniás előírások fokozott betartása

    az irodába való belépés nem megengedett

    telefonon nem fogadunk el rendelést, csak írásban

    az árukiadás/áruátvétel a megszokott helyen történik, de preferáljuk a futárral történő kiszállítást

    a meghibásodott Fronius/Hypertherm gépeket telephelyünkön javítjuk.

 

Köszönjük megértését, együttműködését.