Hegesztéstechnika / Általános szolgáltatások

Szerviz

Felkészült szervizcsapatunk folyamatos továbbképzésben részesül Ausztriában és itthon. Az online hibabejelentést követően telefonos egyeztetés alapján tudunk határidőt biztosítani szervizszolgáltatás elvégzésére.

Accucare

Az AccuPocket gépeinkhez választható aggodalom mentes garanciális periódus. Az 5 év kiterjedése alatt éves díjjal szerződve a Fronius vállalja a teljes tehermentesítést. Éves akkukarbantartás, a díjak fedezése mellett, akkumulátor újraaktiválás és szignifikáns kapacitáscsökkenés esetén csere tartozik a szolgáltatásba.

Feel TPS/i távdiagnosztika

FeeL - Fronius Everytime Easy Link, egyszerű módszer összeköttetést teremteni a TPS/i berendezésed és egy központi szerver között, legyen ez akár nálad, akár nálunk. A kapcsolat alkalmas hiba keresésre, karbantartásra, adat elemzésre és eljárás optimalizálásra. Azáltal, hogy képesek vagyunk hiba feltárást vagy szoftver frissítést végrehajtani távolról, időt és pénz takaríthatunk meg. Továbbá, amennyiben szükséges a szerviz technikus helyszíni kiszállása, a javítást jobban elő lehet készíteni, ezáltal is egyszerűbbé és gyorsabbá téve a munkát.

Garanciahosszabbítás

Nagyon vigyázunk arra, hogy a garanciális feltételeink ne tartalmazzanak apróbetűs részeket és a teljes rendszerre vonatkozzanak. Továbbá lehetőséged van a garanciát meghosszabbítani akár 5 évig is. A meghosszabbításhoz elég, ha az első év végén szólsz, hogy szükséged van rá, és átvizsgálás és kötöttségek nélkül meg is tesszük. Mi így bízunk a termékünkben.

Validálás

A hegesztőgépeket rendszeresen validálni kell, megfelelő berendezéssel, a gyártó előírásai alapján. A validálás alapja az EN 50504 szabvány, meglétét dokumentálni kell a WPS-ben. A validálás elvégzése után a gépet matricával látjuk el, amely igazolja a munka elvégzését és a validálás érvényességét. A szolgáltatás tartalmazza: részletes rendszer ellenőrzés, a feszültség, áramerősség és előtolási sebesség mérése, az eredmények kiértékelése a megengedett tűrések figyelembe vételével, validálási jegyzőkönyv és mérési jegyzőkönyv kiállítása.

Megelőző karbantartás

A megelőző karbantartás feszített termelésnél elengedhetetlen. A hegesztőgépeknek mint minden más berendezésnek vannak elhasználódó részei. Az időzített ellenőrzésekkel elkerülhető az elhasználódás miatti termelésleállás. Munkatársaink bevizsgálják gépedet és a jövőben szükséges alkatrészeket előre meg is rendelheted.

Betanítás/tréning

Prémium termék üzemeltetéséhez prémium tudásra van szükség. Ezért ajánlunk különböző rendszerekhez, különböző szintű tanfolyamokat, betanításokat. Ez lehet a berendezésed üzembe helyezésekor, vagy már az üzemeltetés közben, amikor van vele tapasztalatod és természetes kérdéseid. Tarthatjuk gyáli központunkban, bárhol az országan, de igény esetén Ausztriában, a gyártó oktatási központjában is.

Biztonságtechnikai felülvizsgálat

Nálunk a biztonságnak elsőbbsége van. A biztonságtechnikai vizsgálatot évente kell elvégezni, Európában az EN 60974-4 szabvány legfrisseb kiadása szerint végezzünk. A szolgáltatás elemei: vizuális állapotvizsgálat, hegesztő pisztoly, földkábel, elektróda fogó vizsgálata, hálózati kábel - készülék ház - biztonsági funkciók – főkapcsoló – megszakítók - feszültség csökkentő eszközök (VRD) - gáz szelep - jelző és vezérlő elemek ellenőrzése, teszt hegesztés, ellenállás és átütési feszültség és üresjárati feszültség vizsgálat. Matrica az elvégzett munka igazolásával és érvényességével.

Berendezések átalakítása

Előfordul, hogy olyan hegesztési feladattal találkozol, aminek elvégzésére az áramforrásod paraméteresen alkalmas, de korából kifolyólag a perifériái vagy szoftvere már nem. Ilyen esetekben - bizonyos megkötések mellett - lehetőséged van felújítást, retrofittinget igényelni. Amennyiben ilyen problémával kerültél szembe, keresd fel üzletkötőinket akik segítenek neked megállapítani lehetséges-e az átalakítás.

Karbantartási szerződés

Igény szerint lehetőséged van egyedi karbantartási szerződést kötni velünk, a nálunk vásárolt gépeidre.

Call Now Button