Vágástechnika / Általános szolgáltatások

Távdiagnosztika

Minden vágóasztalunkat licenszelt TeamViewer programmal szállítjuk. Ennek segítségével - amenyiben csatlakoztattad internetre - a világ bármely pontjáról el tudjuk végezni géped diagnosztizálását és a szoftveres szervizfeladatokat. Így ilyen tipusú meghibásodás esetén nem kell a kiszállásra várnod, a géped nem, vagy csak rövid időre esik ki a termelésből.

Szerviz

Annak érdekében, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást tudjuk biztosítani, folyamatosan képezzük szervizcsapatunkat itthon és külföldön egyaránt. Az online hibabejelentést követően telefonos egyeztetés alapján tudunk határidőt biztosítani szervizszolgáltatás elvégzésére, legyen az távdiagnosztika, vagy helyszíni kiszállás.

Betanítás/tréning

Prémium termék üzemeltetéséhez prémium tudásra van szükség. Ezért ajánlunk különböző rendszerekhez, különböző szintű tanfolyamokat, betanításokat. Ez lehet a berendezésed üzembe helyezésekor, vagy már az üzemeltetés közben, amikor van vele tapasztalatod és természetes kérdéseid. Tarthatjuk gyáli központunkban, bárhol az országan, de igény esetén a gyártó oktatási központjában is.

Megelőző karbantartás

Mivel a vágógépeknek mint minden más berendezésnek vannak elhasználódó részei, ezért a megelőző karbantartás feszített termelésnél elengedhetetlen. Az időzített ellenőrzésekkel elkerülhető az elhasználódás miatti termelésleállás. Munkatársaink bevizsgálják gépedet, és ajánlást tesznek a jövőben szükséges javításokra, és cserélendő alkatrészekre.

Berendezés átalakítás/RetroFit

Egyes gépeink esetében van lehetőség utólagosan is felszerelni egy második vágófejet, vagy akár egy második technológiát is. Természetesen egyszerűbb, ha ezeket az igényeket már a vásárlás pillanatában tudjuk, mert úgy a berendezéseket elő lehet ezen utólagosan felszerelt dolgok fogadására készíteni.

Call Now Button