Vágástechnika / Értékesítéshez kapcsolódó szolgáltatások

Előzetes vágási idő kalkuláció

Sok esetben a vágóberendezések vásárlását előzetes vágási idő és költség kalkulációk kell, hogy megelőzzék. Szükség lehet erre annak érdekében, hogy előre tervezni lehessen a gép megtérülését, de azért is, hogy egy adott alkatrészről készülhessen pontos árajánlat. Természetesen az ilyen igényekre is van megoldásunk, adott esetben keress minket bizalommal!

Próbavágás

Ha nem elég az elméleti kalkuláció, szívesen készítünk próbavágásokat is az általad kért alkatrészekből. Ezek a vágások az esetek többségében a MicroStep központjában készülnek. Amennyiben speciális alapanyagból szeretnéd készíteni, azt Neked kell biztosítani hozzá, de ezen kívül csak a darabok DXF rajzaira van szükség.

Referencia látogatás/Bemutató

Amennyiben élőben szeretnéd megtekinteni az általad választani kívánt gépet, arra is van lehetőség. Szívesen szervezünk referencia látogatással egybekötött bemutatót akár a MicroStep központjában, vagy ha ott nincs a megfelelő berendezésből vagy technológiából, akkor bármelyik meglévő vevőnknél is van erre lehetőség.

Géptelepítés

Ha nincs jó helyen egy meglévő MicroStep vagy Swift-Cut berendezésed, szeretnéd azt jelenlegi helyéről áttelepíteni, vagy akár egy másik telephelyre költöztetni, ebben is tudunk segíteni. Annak érdekében, hogy a lehető legrövidebb ideig essen ki az adott berendezés a termelésből, a munkákat minden esetben szakképzett technikus kollégáink végzik.

Betanítás/tréning

Prémium termék üzemeltetéséhez prémium tudásra van szükség. Ezért ajánlunk különböző rendszerekhez, különböző szintű tanfolyamokat, betanításokat, természetesen mindent magyar nyelven. Ez lehet a berendezésed üzembe helyezésekor a már elkészült gépeden, vagy már az üzemeltetés közben, amikor van vele tapasztalatod és természetesen kérdéseid. Tarthatjuk gyáli központunkban, bárhol az országban, de igény esetén a gyártó oktatási központjában is.

Garanciahosszabbítás

Gépeinket alapesetben 1 év vagy 2000 üzemóra garanciával szállítjuk, de természetesen van lehetőség a garanciaidő kiterjesztésére. Erre vonatkozó igényed minden esetben még a rendelés előtt tisztázd kollégáinkkal!

Call Now Button